Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Reisverzekering

Een reisverzekering is een verzekering die je afsluit als je op vakantie gaat of een buitenlandse reis gaat maken. Een reisverzekering is een aanvullende verzekering op de zorgverzekering, de autoverzekering en de inboedelverzekering. Alleen gedekte schades die niet door die drie verzekeringen vergoed worden die worden door de reisverzekering uitgekeerd. Schades moet je dus eerst bij die verzekeringen proberen te declareren.

Reisverzekeringen werken meestal met modules. Je kunt bij het afsluiten van de verzekering dan zelf aangeven wat je gedekt wilt hebben (en zodoende kosten besparen). Voorbeelden van dekkingen zijn de bagage, een aanvullende gezondheidsverzekering, een annuleringsverzekering en een pechhulpverzekering.

Op deze website vind je alle informatie over deze dekkingen en verzekeringen, inclusief handige tips.

Je kunt een doorlopende reisverzekering afsluiten, waarbij je het hele jaar verzekerd bent. Maar je kunt ook een tijdelijke reisverzekering nemen voor alleen de periode dat je weg bent. Een doorlopende reisverzekering is al snel financieel aantrekkelijker. 

Meer informatie over reisverzekeringen


 

 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.