Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Zorgverzekering

Een zorgverzekering is een ziektekostenverzekering waarvan de basisverzekering in Nederland verplicht is. Deze basisverzekering dekt je tegen de meest voorkomende medische kosten zoals bijvoorbeeld de kosten voor de huisarts, het ziekenhuis, geneesmiddelen, kraamzorg en verloskundige hulp. Ook de tandartskosten voor kinderen worden door de basis zorgverzekering vergoed (met uitzondering van beugels). 

Daarnaast kun je je vrijwillig aanvullend verzekeren voor medische hulp die niet in de basisverzekering zit zoals tandartskosten voor volwassenen, brillen en contactlenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, orthodontie enz.

Alle informatie over zorgverzekeringen kun je vinden op onze zustersite Zorgverzekeringsinformatie.nl
 

 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.