Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Huisdierverzekering tips

Medische kosten voor huisdieren kunnen verschrikkelijk hoog zijn. Met een goede huisdierverzekering weet u dat u de kosten altijd laag houdt. Hieronder wat tips met betrekking tot de huisdierverzekering.

  • Wilt u uw huisdier verzekeren. Kies dan altijd voor één van de goede huisdierverzekeringen.
  • De meeste huisdierverzekeringen zijn alleen voor honden en katten. Bij VerzekerUzelf kunt u ook uw paard verzekeren.
  • De premies verschillen niet alleen per verzekeraar, maar ook per dier dat u verzekerd. Vooral bij honden zijn er natuurlijk grote verschillen. Een chiwawa is geen Deense Dog.
  • Veel huisdierverzekeringen hebben een maximum leeftijd voor nieuw te verzekeren huisdieren. Inshared stopt al bij 4 jaar, OHRA pas bij 7 jaar. Is uw huidier eenmaal verzekerd, dat geldt er geen maximum leeftijd meer.
  • De meeste verzekeraars bieden de huisdierverzekering in meerde modules aan. Een goedkope basisverzekering kunt u dan uitbreiden met de zorg die u wenst. Zo kunt u de premie laag houden of kiezen voor een uitgebreide verzekering die bijvoorbeeld ook dure heup-operaties vergoedt.
  • Een aantrekkelijke budget huisdierverzekering is Huisdier & Zorg 50% van Inshared. Deze huisdierverzekering vergoedt slechts de helft van alle kosten maar is dan ook heel goedkoop.
  • Let op het eigen risico. En als er een eigen risico is, of dat een vast bedrag of een percentage is. Een vast bedrag is nadelig bij kleine declaraties.


 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.