Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Univé autoverzekering informatie

Bij de Univé autoverzekering heeft u veel grip op wat u wel en niet wilt verzekeren, en daarmee op de kosten van uw verzekering. Naast de gebruikelijke autoverzekeringen WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), WA+ (WA Beperkt Casco) en All-Risk (Volledig Casco) kent Univé namelijk drie varianten op deze laatste verzekering. U kunt ook nog een keuze maken uit All Risk Budget, All Risk Plus en All Risk Optimaal. Hoe All Risk wilt u het hebben?

Wat kost een Univé autoverzekering voor uw auto?

Doe hier een premieberekening en sluit de Univé verzekering op maat af tegen de laagste premie.


 

Kenmerken Univé autoverzekering

  • Verzekeraar zonder winstoogmerk met lage premies.
  • Drie varianten op de All Risk verzekering waaronder een goedkope Budget variant.
  • Tot wel 80 procent no-claim korting.
  • Grote autoverzekeraar met een half miljoen klanten.
  • Mogelijkheid tot aanvullende autoverzekeringen (inzittendenverzekering, verkeersrechtshulp en pechhulp).

 

WA en WA Plus autoverzekeringen

Zoals alle autoverzekeraars biedt Univé de WA-verzekering (die voor iedere autobezitter verplicht is), en de meer uitgebreide WA Plus verzekering (ook wel WA Beperkt Casco genoemd) die de auto ook verzekerd voor schade die niet meer aanrijdingen te maken heeft zoals schade bij diefstal, ruitschade en botsingen met dieren verzekerd. Op het gebied van de All Risk verzekering biedt Univé meer smaken dan de concurrentie. 


Univé All Risk Budget

De Univé All Risk Budget verzekering biedt een all risk autoverzekering die goedkoper is dan de gemiddelde All Risk verzekering maar wel goede dekking biedt voor schade die u zelf per ongeluk aan uw auto toebrengt.  Waar zit hem dan het verschil in? Om voor vergoeding door de Univé All Risk Budget verzekering in aanmerking te komen moet u uw auto laten repareren door één van de circa 300 bij Univé aangesloten garages. Deze repareren de auto met A-merkonderdelen (gelijkwaardig aan originele onderdelen maar wel goedkoper). Het eigen risico bedraagt bij de Univé All Risk Budget verzekering  250 euro. Dit is te verhogen tot 500 euro om nog meer op de premie te besparen.

Univé All Risk Plus

De All Risk Plus verzekering is de meest afgesloten Univé All Risk autoverzekering. Deze is vergelijkbaar met de budget verzekering maar heeft een eigen risico van 100 euro (aan te passen naar 0, 250 of 500 euro). Ook heeft de Univé All Risk Plus verzekering een jaar nieuwwaarde garantie en gratis vervangend vervoer.


Univé All Risk Optimaal 

Univé All Risk Optimaal is de luxe All Risk verzekering met 3 jaar nieuwwaarde- of occasiongarantie, gratis vervangend vervoer en geen eigen risico. Ook kunt u uw auto bij elke garage laten repareren en zijn accessoires onbeperkt meeverzekerd. Vervangend vervoer is bij een Univé All Risk Optimaal verzekering gratis, evenals de haal en breng service.


Doe bovenaan deze pagina een premieberekening voor een Univé verzekering tegen de laagste prijs.