Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Informatie dekking personen door de AVP aansprakelijkheidsverzekering

Wie zijn verzekerd door de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren?

Volwassenen dienen een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Door te kiezen voor een aansprakelijkheidsverzekering met gezinsdekking is ook de partner meeverzekerd. Minderjarige kinderen zijn dan meeverzekerd, ook al wonen ze niet thuis. Meerderjarige kinderen zijn meeverzekerd zolang ze thuis wonen, maar ook als ze elders wonen en student zijn.

Huisdieren vallen tevens onder de dekking van de AVP aansprakelijkheidsverzekering. Ook inwonende ouders, schoonouders en grootouders maken deel uit van de gezinsdekking. Dit geldt zelfs voor logés.

Voor de gezinsdekking wordt een vast premiebedrag berekend. Daarbij maakt het niet uit hoeveel kinderen, huisdieren, huizen e.d. u  bezit.

>>> TIP: Goede aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren

 

 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.