Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Informatie opstalverzekering Centraal Beheer 

Bij de opstalverzekering van Centraal Beheer is uw huis standaard verzekerd tot 350.000 euro. Is de herbouwwaarde van uw huis hoger (wat niet snel zal voorkomen) dan kunt u zich natuurlijk ook hoger verzekeren. Maar omdat de herbouwwaarde van verreweg de meeste huizen lager ligt zal u zich normaal gesproken geen zorgen hoeven te maken over een onderverzekering en bij schade het maximale bedrag uitgekeerd krijgen.

Bij Centraal Beheer Achmea zijn naast het woonhuis ook de schuur, de garage en de carpoort verzekerd. Dat geldt ook voor een eventuele kantoorruimte of praktijkruimte in de woning. U bent bij Centraal Beheer Achmea verzekerd voor brand, ontploffing, bliksem, diefstal, inbraak, storm, neerslag of een lekke leiding.

Wat kost een Centraal Beheer woonverzekering?

Ondanks de zeer hoge kwaliteit en zeer goede dekking is een Centraal Beheer opstalverzekering niet heel duur. Gebruik de afbeelding hieronder om een premieberekening te doen en sluit een Centraal Beheer woonverzekering af tegen de laagste prijs.


 

Kenmerken opstalverzekering Centraal Beheer Achmea

  • Standaard verzekerd tot 350.000 euro. Hogere dekking mogelijk.
  • Goede service bij schade. U hoeft bijvoorbeeld niets voor te schieten.
  • Mogelijkheid de woonverzekering uit te breiden tot een All Risk verzekering voor schade door eigen schuld..
  • Woningverhuur is standaard meeverzekerd.
  • Geen eigen risico (uitzondering stormschade)
  • Geen opzegtermijn. U kunt de verzekering ieder moment weer stoppen.
  • Schadeservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar
  • Klanten beoordelen Centraal Beheer met een 8.8

 

Opgelet!

  • De glasverzekering en tuinverzekering zijn bij Centraal Beheer Achmea optioneel. Vergeet deze niet aan te vinken als u deze verzekeringen wilt. Dat geldt ook voor een verzekering voor zonnepanelen.

 

Centraal Beheer All Risk Woonverzekering

De Centraal Beheer All Risk Woonverzekering is een aanvulling op zowel de inboedelverzekering als de inboedelverzekering van Centraal Beheer. Deze verzekering verzekert u voor schades die normaal niet door een woonverzekering vergoed worden zoals bijvoorbeeld de schade die ontstaat als u per ongeluk een pot verf omstoot. Schade veroorzaakt door eigen schuld wordt normaal niet vergoed door een woonverzekering. Bij deze All Risk verzekering is dat wel het geval.