Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Inshared huisdierverzekering informatie

Inshared biedt een goedkope huisdierverzekering aan met een goede dekking. Daarom is Inshared één van de meest populaire huisdierverzekeringen van dit moment.

Wat kost een Inshared huisdierverzekering?

Doe via de button hieronder een premieberekening voor een Inshared huisdierverzekering tegen de laagste prijs.Voor ongevallen, ziekte en zorg

De huisdierverzekering van Inshared bestaat in de basis uit de verzekering Huisdier & Ongeval die alleen medische kosten als gevolg van een ongeval dekt. Deze ongevalverzekering kunt u uitbreiden met Huisdier & Zorg voor andere kosten van de dierendokter. 


Het te verzekeren huisdier mag voor de Zorg verzekering niet ouder zijn dan vier jaar en er is voor de vergoeding van ziekten en klachten een wachttijd van 30 dagen. In de eerste maand kunt u nog geen kosten voor ziekte en zorg declareren. Dit om te voorkomen dat iemand het huisdier pas verzekerd als het ziek is. 

Voor ongevallen gelden bovenstaande beperkingen niet. Ook oudere huisdieren mogen bij Inshared tegen ongevallen verzekerd worden en bij een ongeval geldt er geen wachttijd van 30 dagen.


Kenmerken Inshared huisdierverzekering

  • Goedkope huisdierverzekering.
  • Deze huisdierverzekering is alleen voor honden en katten.
  • Medische kosten worden tot 3.500 euro vergoed.
  • Bij vermissing van het huidier worden de kosten voor een advertentie vergoed.
  • 15% eigen risico.
  • Uw huisdier is ook op vakantie in het buitenland verzekerd.
  • Keuze voor de verzekering Huisdier & Zorg 50% die de helft van de kosten vergoed (geen eigen risico).


Budget huisdierenverzekering: Huisdier & Zorg 50%

 

Een interessante budget huisdierverzekering van Inshared is Huisdier & Zorg 50%. Deze verzekering vergoed slechts de helft van de kosten maar is ook heel goedkoop. Dit is een goede verzekering als u via de huisdierverzekering de kosten voor behandelingen van uw huisdier betaalbaar wilt houden maar ook lage maandlasten wilt hebben. Huisdier & Zorg 50% kent verder geen eigen risico.