Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Informatie huisdierverzekering

Als eigenaar van een huisdier komt u vroeg of laat met de dierenarts in aanraking en dat is dan meestal flink schrikken. Medische behandelingen van huisdieren zijn meestal heel kostbaar, vooral als er geopereerd moet worden. Rekeningen van honderden of zelfs duizenden euro's zijn geen uitzondering. 


Met een goede huisdierverzekering kunt u zich tegen deze kosten verzekeren. Op die manier kunt u uw huisdier de medische zorg geven die nodig is, ook al zal deze normaal gesproken voor u onbetaalbaar zijn. Natuurlijk is een huisdierverzekering ook niet gratis, maar de kosten staan in geen verhouding tot een dure behandeling.


Wat zijn goede huisdierverzekeringen?

Diverse goede Nederlandse verzekeraars bieden huisdierverzekeringen aan. Kijk bij de goede huisdierverzekeringen welke verzekeringen voor huisdieren goed zijn. Daar kunt u ook een premieberekening doen.


De premie verschilt namelijk sterk per huisdier dat u wilt verzekeren. Onder andere ras, gewicht en leeftijd kunnen van invloed zijn op de premie.

Ook bij de verzekeringen zelf zijn er nogal wat verschillen. Er zijn budget-verzekeringen zoals die van Inshared en OHRA met een lage premie, maar met een beperkte dekking en een eigen risico, en je hebt meer uitgebreide huisdierverzekeringen zoals die van Petplan met een maandpremie die een stuk hoger ligt. Kijk bij de huisdierverzekering tips voor meer informatie.